Σεισμοσ Τωρα Κρητη : Σεισμός "ταρακούνησε" την Κρήτη : Διαβάστε όλα τα σχετικά άρθρα.

27 σεπτεμβρίου 2021 / 22:20 . Σεισμος κρητη | ειδήσεις, φωτογραφίες, video, τελευταία νέα από το inewsgr.com | seismos kriti. Το εστιακό βάθος εντοπίζεται μόλις στα 2 χλμ. Μέγα σημείο καταμαρτυρούν κάτοικοι τοπικής κοινότητας στο ηράκλειο της κρήτης ανήμερα του καταστροφικού σεισμού. Ισχυρότατη δόνηση 5,7 ρίχτερ στην κρήτη.

Ζημιές στην περιοχή του αρκαλοχωρίου προκάλεσε ο σεισμός των 5,8 ρίχτερ που σημειώθηκε το πρωί της δευτέρας στην κρήτη. ΣΕΙΣΜΟΣ ΤΩΡÎ' 3.7 ΡΙΧΤΕΡ ΣΤΗΝ
ΣΕΙΣΜΟΣ ΤΩΡÎ' 3.7 ΡΙΧΤΕΡ ΣΤΗΝ from www.ekklisiaonline.gr
Ζημιές στην περιοχή του αρκαλοχωρίου προκάλεσε ο σεισμός των 5,8 ρίχτερ που σημειώθηκε το πρωί της δευτέρας στην κρήτη. Ο σεισμός αναστάτωσε σχεδόν όλη την κρήτη ενώ υπάρχουν αναφορές ότι έγινε αισθητός μέχρι και την σαντορίνη. Στη συνέχεια εξέφρασε τα συλλυπητήρια στην οικογένεια του νεκρού, ανέφερε ότι θα τους επισκεφτεί ή τώρα ή όταν ξανάρθει ενώ συμπλήρωσε ότι θα . Νέος σεισμός τωρα στην κρήτη: Διαβάστε όλα τα σχετικά άρθρα. Το εστιακό βάθος εντοπίζεται μόλις στα 2 χλμ. Ο ισχυρός σεισμός που είχε μεγάλη διάρκεια ταρακούνησε όλη την κρήτη ενώ έγινε αισθητός και στη σαντορίνη. 27 σεπτεμβρίου 2021 / 22:20 .

Ο σεισμός αναστάτωσε σχεδόν όλη την κρήτη ενώ υπάρχουν αναφορές ότι έγινε αισθητός μέχρι και την σαντορίνη.

Σεισμος κρητη | ειδήσεις, φωτογραφίες, video, τελευταία νέα από το inewsgr.com | seismos kriti. Νέος σεισμός τωρα στην κρήτη: Μέγα σημείο καταμαρτυρούν κάτοικοι τοπικής κοινότητας στο ηράκλειο της κρήτης ανήμερα του καταστροφικού σεισμού. Στη συνέχεια εξέφρασε τα συλλυπητήρια στην οικογένεια του νεκρού, ανέφερε ότι θα τους επισκεφτεί ή τώρα ή όταν ξανάρθει ενώ συμπλήρωσε ότι θα . Ο ισχυρός σεισμός που είχε μεγάλη διάρκεια ταρακούνησε όλη την κρήτη ενώ έγινε αισθητός και στη σαντορίνη. Ισχυρότατη δόνηση 5,7 ρίχτερ στην κρήτη. Μέγεθος 4,8 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ είχε ο σεισμός που ξύπνησε τη νύχτα τους κατοίκους στην κρήτη. Διαβάστε όλα τα σχετικά άρθρα. Ζημιές στην περιοχή του αρκαλοχωρίου προκάλεσε ο σεισμός των 5,8 ρίχτερ που σημειώθηκε το πρωί της δευτέρας στην κρήτη. 27 σεπτεμβρίου 2021 / 22:20 . Στο δρόμο βρίσκονται όλοι οι κάτοικοι του ηρακλείου, από το κέντρο της πόλης, . Το εστιακό βάθος εντοπίζεται μόλις στα 2 χλμ. Δεν αποκλείονται μετασεισμοί έως και 5,5 ρίχτερ στην κρήτη λέει ο παπαζάχος.

Μέγεθος 4,8 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ είχε ο σεισμός που ξύπνησε τη νύχτα τους κατοίκους στην κρήτη. Ζημιές στην περιοχή του αρκαλοχωρίου προκάλεσε ο σεισμός των 5,8 ρίχτερ που σημειώθηκε το πρωί της δευτέρας στην κρήτη. 27 σεπτεμβρίου 2021 / 22:20 . Σεισμος κρητη | ειδήσεις, φωτογραφίες, video, τελευταία νέα από το inewsgr.com | seismos kriti. Στο δρόμο βρίσκονται όλοι οι κάτοικοι του ηρακλείου, από το κέντρο της πόλης, .

Διαβάστε όλα τα σχετικά άρθρα. Ο ΣΥΝÎ
Ο ΣΥΝÎ"Î¥Î'ΣΜΟΣ "ΕΠÎ'ΝΕΚΚΙΝΗΣΗ ΤΩΡÎ' from activenews.gr
Σεισμος κρητη | ειδήσεις, φωτογραφίες, video, τελευταία νέα από το inewsgr.com | seismos kriti. Την ώρα του σεισμού ο κόσμος . Διαβάστε όλα τα σχετικά άρθρα. Νέος σεισμός τωρα στην κρήτη: Μέγα σημείο καταμαρτυρούν κάτοικοι τοπικής κοινότητας στο ηράκλειο της κρήτης ανήμερα του καταστροφικού σεισμού. Ο σεισμός αναστάτωσε σχεδόν όλη την κρήτη ενώ υπάρχουν αναφορές ότι έγινε αισθητός μέχρι και την σαντορίνη. Μέγεθος 4,8 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ είχε ο σεισμός που ξύπνησε τη νύχτα τους κατοίκους στην κρήτη. Ισχυρότατη δόνηση 5,7 ρίχτερ στην κρήτη.

Μέγα σημείο καταμαρτυρούν κάτοικοι τοπικής κοινότητας στο ηράκλειο της κρήτης ανήμερα του καταστροφικού σεισμού.

Σεισμος κρητη | ειδήσεις, φωτογραφίες, video, τελευταία νέα από το inewsgr.com | seismos kriti. Νέος σεισμός τωρα στην κρήτη: 27 σεπτεμβρίου 2021 / 22:20 . Στο δρόμο βρίσκονται όλοι οι κάτοικοι του ηρακλείου, από το κέντρο της πόλης, . Μέγεθος 4,8 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ είχε ο σεισμός που ξύπνησε τη νύχτα τους κατοίκους στην κρήτη. Το εστιακό βάθος εντοπίζεται μόλις στα 2 χλμ. Στη συνέχεια εξέφρασε τα συλλυπητήρια στην οικογένεια του νεκρού, ανέφερε ότι θα τους επισκεφτεί ή τώρα ή όταν ξανάρθει ενώ συμπλήρωσε ότι θα . Δεν αποκλείονται μετασεισμοί έως και 5,5 ρίχτερ στην κρήτη λέει ο παπαζάχος. Ζημιές στην περιοχή του αρκαλοχωρίου προκάλεσε ο σεισμός των 5,8 ρίχτερ που σημειώθηκε το πρωί της δευτέρας στην κρήτη. Την ώρα του σεισμού ο κόσμος . Διαβάστε όλα τα σχετικά άρθρα. Μέγα σημείο καταμαρτυρούν κάτοικοι τοπικής κοινότητας στο ηράκλειο της κρήτης ανήμερα του καταστροφικού σεισμού. Ο σεισμός αναστάτωσε σχεδόν όλη την κρήτη ενώ υπάρχουν αναφορές ότι έγινε αισθητός μέχρι και την σαντορίνη.

Ο σεισμός αναστάτωσε σχεδόν όλη την κρήτη ενώ υπάρχουν αναφορές ότι έγινε αισθητός μέχρι και την σαντορίνη. Το εστιακό βάθος εντοπίζεται μόλις στα 2 χλμ. 27 σεπτεμβρίου 2021 / 22:20 . Δεν αποκλείονται μετασεισμοί έως και 5,5 ρίχτερ στην κρήτη λέει ο παπαζάχος. Ισχυρότατη δόνηση 5,7 ρίχτερ στην κρήτη.

Το εστιακό βάθος εντοπίζεται μόλις στα 2 χλμ. ΦΩΤΙÎ' ΤΩΡÎ' : Î
ΦΩΤΙÎ' ΤΩΡÎ' : Î"ιαχειρίσιμη η from www.ekklisiaonline.gr
Το εστιακό βάθος εντοπίζεται μόλις στα 2 χλμ. 27 σεπτεμβρίου 2021 / 22:20 . Την ώρα του σεισμού ο κόσμος . Στη συνέχεια εξέφρασε τα συλλυπητήρια στην οικογένεια του νεκρού, ανέφερε ότι θα τους επισκεφτεί ή τώρα ή όταν ξανάρθει ενώ συμπλήρωσε ότι θα . Δεν αποκλείονται μετασεισμοί έως και 5,5 ρίχτερ στην κρήτη λέει ο παπαζάχος. Στο δρόμο βρίσκονται όλοι οι κάτοικοι του ηρακλείου, από το κέντρο της πόλης, . Ζημιές στην περιοχή του αρκαλοχωρίου προκάλεσε ο σεισμός των 5,8 ρίχτερ που σημειώθηκε το πρωί της δευτέρας στην κρήτη. Ο σεισμός αναστάτωσε σχεδόν όλη την κρήτη ενώ υπάρχουν αναφορές ότι έγινε αισθητός μέχρι και την σαντορίνη.

Μέγα σημείο καταμαρτυρούν κάτοικοι τοπικής κοινότητας στο ηράκλειο της κρήτης ανήμερα του καταστροφικού σεισμού.

Ο ισχυρός σεισμός που είχε μεγάλη διάρκεια ταρακούνησε όλη την κρήτη ενώ έγινε αισθητός και στη σαντορίνη. Στο δρόμο βρίσκονται όλοι οι κάτοικοι του ηρακλείου, από το κέντρο της πόλης, . Μέγεθος 4,8 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ είχε ο σεισμός που ξύπνησε τη νύχτα τους κατοίκους στην κρήτη. 27 σεπτεμβρίου 2021 / 22:20 . Το εστιακό βάθος εντοπίζεται μόλις στα 2 χλμ. Ζημιές στην περιοχή του αρκαλοχωρίου προκάλεσε ο σεισμός των 5,8 ρίχτερ που σημειώθηκε το πρωί της δευτέρας στην κρήτη. Μέγα σημείο καταμαρτυρούν κάτοικοι τοπικής κοινότητας στο ηράκλειο της κρήτης ανήμερα του καταστροφικού σεισμού. Δεν αποκλείονται μετασεισμοί έως και 5,5 ρίχτερ στην κρήτη λέει ο παπαζάχος. Ισχυρότατη δόνηση 5,7 ρίχτερ στην κρήτη. Ο σεισμός αναστάτωσε σχεδόν όλη την κρήτη ενώ υπάρχουν αναφορές ότι έγινε αισθητός μέχρι και την σαντορίνη. Την ώρα του σεισμού ο κόσμος . Στη συνέχεια εξέφρασε τα συλλυπητήρια στην οικογένεια του νεκρού, ανέφερε ότι θα τους επισκεφτεί ή τώρα ή όταν ξανάρθει ενώ συμπλήρωσε ότι θα . Σεισμος κρητη | ειδήσεις, φωτογραφίες, video, τελευταία νέα από το inewsgr.com | seismos kriti.

Σεισμοσ Τωρα Κρητη : Σεισμός "ταρακούνησε" την Κρήτη : Διαβάστε όλα τα σχετικά άρθρα.. 27 σεπτεμβρίου 2021 / 22:20 . Ο ισχυρός σεισμός που είχε μεγάλη διάρκεια ταρακούνησε όλη την κρήτη ενώ έγινε αισθητός και στη σαντορίνη. Δεν αποκλείονται μετασεισμοί έως και 5,5 ρίχτερ στην κρήτη λέει ο παπαζάχος. Στο δρόμο βρίσκονται όλοι οι κάτοικοι του ηρακλείου, από το κέντρο της πόλης, . Σεισμος κρητη | ειδήσεις, φωτογραφίες, video, τελευταία νέα από το inewsgr.com | seismos kriti.